دانلود فیلم های 2010 , دانلود زیرنویس فارسی: تالار گفتمان

بروزترین سایت دانلود فیلم در ایران :: نمايش موضوعات - انواع دعوای دختر با والدین از قدیم تا الآن

انواع دعوای دختر با والدین از قدیم تا الآن

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

بروزترین سایت دانلود فیلم در ایران صفحه اول انجمن -> موارد دیگر و همگانی -> مطالب جذاب

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

nini_sheitoon
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وضعيت: آفلاين
26 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2976
امتياز: 6734
تشکر کرده: 84
تشکر شده 179 بار در 114 پست

محل سكونت: bandar-abbas

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 16 اسفند ماه ، 1388 20:57:33    موضوع مطلب: انواع دعوای دختر با والدین از قدیم تا الآن پاسخ همراه با اعلان

سال 1230
مرد: دختره خیر ندیده من تا نکشمت راحت نمی شم...

زن: آقا حالا یه غلطی کرد ، شما بگذر.نامحرم که خونمون نبوده. حالا این بنده خدا یه بار بلند خندیده...

مرد: بلند خندیده؟ این اگه الان جلوشو نگیرم لابد پس فردا می خواد بره بقالی ماست بخره. نخیر نمی شه باید بکشمش...

-- بالاخره با صحبتهای زن ، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه

سال 1280
مرد: واسه من می خوای بری درس بخونی؟ می کشمت تا برات درس عبرت بشه. یه بار که مُردی دیگه جرات نمی کنی از این حرفا بزنی. تو غلط می کنی. تقصیر من بود که گذاشتم این ضعیفه بهت قرآن خوندن یاد بده. حالا واسه من میخای درس بخونی؟؟؟

زن: آقا ، آروم باشین. یه وقت قلبتون خدای نکرده می گیره ها! شکر خورد. دیگه از این مارک شکر نمی خوره. قول میده...

مرد( با نعره حمله می کنه طرف دخترش ): من باید بکشمت. تا نکشمت آروم نمی شم. خودت بیای خودتو تسلیم کنی بدونه درد می کشمت...

-- بالاخره با صحبتهای زن، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه

سال1330

مرد: چی؟ دانشسرا (همون دانشگاه خودمون)؟ حالا می خوای بری دانشسرا؟ می خوای سر منو زیر ننگ بوکونی؟ فاسد شدی برا من؟؟ شیکمتو سورفه (سفره) می کونم...

زن: آقا، ترو خدا خودتونو کنترل کنین. خدا نکرده یه وخ (وقت) سکته می کنین آ...

مرد: چی می گی ززززززن؟؟ من اگه اینو امشب نکوشم (نکشم) دیگه فردا نمی تونم جلوی این فسادو بیگیرم. یه دانشسرایی نشونت بدم که خودت کیف کنی...

-- بالاخره با صحبتهای زن، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه

سال1380

مرد: کجا؟ می خوای با تکپوش (از این مانتو خیلی آستین کوتاها که نیم مترم پارچه نبردن و وقتی می پوشیشون مث جلیقه نجات پستی بلندی پیدا می کنن) و شلوارک (از این شلوار خیلی برموداها) بری بیرون؟ می کشمت. من... تو رو... می کشم...
زن: ای آقا. خودتو ناراحت نکن بابا. الان دیگه همه همینطورین (شما بخونید اکثرا).
مرد: من... اینطوری نیستم. دختر لااقل یه کم اون شلوارو پائین تر بکش که تا زانوتو بپوشونه. نه... نه... نمی خواد. بدتر شد. همون بالا ببندیش بهتره...

سال1400

دختر: چی؟ چی گفتی مرتیکه ی ****؟ دارم بهت می گم ماشین بی ماشین. همین که گفتم. من با الکس قرار دارم ماشینم می خوام. میخوای بری بیرون پیاده برو...
باباه:جیکش در نمی یاد...

زن: دخترم. حالا بابات یه غلطی کرد. تو اعصاب خودتو خراب نکن. لاک ناخنت می پره. آروم باش عزیزم. رنگ موهات یه وقت کدر می شه آ مامی. باباتم قول می ده دیگه از این حرفا نزنه...

-- بالاخره با صحبتهای زن، دخترخونه از خر شیطون پیاده می شه و بابای گناهکارشو می بخشه...

به نظر شما اینطور نیست؟؟؟؟

Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

soha
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

8 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3361
امتياز: 7255
تشکر کرده: 193
تشکر شده 133 بار در 89 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 13:16:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

نه من که هیچ وقت از خر شیطون پایین بیا نیستم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

nini_sheitoon
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

26 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 14:14:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

soha مي نويسد:
نه من که هیچ وقت از خر شیطون پایین بیا نیستم

تو برا سال 1500 هستی Very Happy

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

nini_sheitoon
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

26 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 14:33:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ananast مي نويسد:
خدا بخیر کنه نوه های ما چه کره خر هایی میشن
من قول میدم یه چیزی مث اینترنت تا اون موقع میاد که همدیگه رو آپلود میکنن خونه هم دیگه
خدا بخیر کنه واقعا

یه همچین چیزی رو فک نکنم تو قرن 21 بیاد Smile

بازگشت به بالا

elktronics2002
کاربر فعال
کاربر فعال

15 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 427
امتياز: 1229
تشکر کرده: 16
تشکر شده 45 بار در 34 پست

محل سكونت: اصفهان

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 23:28:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

او ..........او واقعا جالب
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

tayson
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

18 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3244
امتياز: 7440
تشکر کرده: 169
تشکر شده 189 بار در 144 پست

محل سكونت: استان سرسبز گلستان

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 20:53:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ايول باحال بود Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

بروزترین سایت دانلود فیلم در ایران صفحه اول انجمن -> موارد دیگر و همگانی -> مطالب جذاب

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت